Voor de minima 

Stichtingen, fondsen en andere organisaties 

Over het team VDM:

Mijn naam is Sandra Benedick Elzinga, en ik behoor tot de minima met mijn gezinnetje. Mijn man en ik hebben 3 kinderen en 2 poezen. We leven van een bijstandsuitkering (WWB) en dat al 15 jaar. 

In 2017 ben ik een groep gestart op een bekende social media waar ik honderden stichtingen, fondsen en andere organisaties heb gedeeld. Ondanks dat de groep tienduizenden leden heeft kunnen we gemeenten, bewindvoerders en andere maatschappelijke organisaties niet goed bereiken. 

--------------------------------------------------------------

Ik ben Stephanie Heeren woon in Hoeven Noord Brabant en ben een alleenstaande moeder van een dochter van 7 maanden. Ik heb tijdens mijn zwangerschap van een bijstandsuitkering/ zwangerschap uitkering geleefd. Aangezien mijn zwangerschap uitkering verliep en het 6 weken duurde voor ik weer iets kon krijgen van de bijstandsuitkering ben ik omdat niemand mij wilde helpen en ik anders een maand zonder geld zo zitten naar een stichting op zoek gegaan die mij kon helpen. Zo kwam ik terecht bij stichting Paulus van hun heb ik een donatie gehad van €250. Vanuit hier ben ik samen met Sandra VDM mee gaan beheren. Heel veel mensen zijn niet op de hoogte van dit soort stichtingen. Met onze groep willen wij mensen hier van bewust maken dat er meer is in Nederland waar je aanspraak op kan maken.

---------------------------------------------------------------

Wat we willen bereiken is het doorgeven van deze informatie aan de verschillende hulporganisaties in Nederland. En uiteraard ook aan de mensen die behoren tot de minima.

--------------------------------------------------------------

Ik ben Jacqueline, en leef van de minima in het Westland samen met mijn 2 kinderen. 
Ik ben in juli 2019 het VDM team komen versterken als moderator en sinds December als beheer van de VDM groepen. 
Met z'n drieën maken we mensen bewust van alle stichtingen, fondsen en andere organisaties en proberen we steeds meer bekendheid te krijgen. 
Dit lukt door middel van interviews en door onze groepen te promoten door heel Nederland. 
Wij helpen heel veel minima gezinnen en maken heel veel Leden blij door hun te helpen op gebied van 
Kleding
Levensmiddelen
Wensen
Lotingen
Een jaarlijkse Sinterklaas en Kerst aktie 
En we helpen met verjaardagen voor jong en oud om ondanks de armoede toch hun verjaardag te laten vieren 
En ze een dag te geven om nooit te vergeten, een lach op hun gezicht te toveren !

-----------------------------------------